Enorm respons på Os Sjøfront!

Det ble en voldsom respons da Stor-Bergen Boligbyggelag presenterte Os Sjøfront for interesserte søndag.


På forhånd hadde Stor-Bergen Boligbyggelag sendt ut ca 200 invitasjoner fra folk som hadde satt seg på liste i forhold til Os Sjøfront, men det kom nærmere 500 mennesker for å se på det som Tor Inge Døsen har definert som indrefilten i Os.

– Det at vi kaller det indrefileten går på det som er vår opplevelse av attraktivitet, for å bruke et annet ord, sier utviklingssjef Tor Inge Døsen.

Les også: Legges ut for salg (Hør intervju)

Det er den første delen av Os Sjøfront som blir liggende i front ut mot Bjørnefjorden som søndag ble presentert for potensielle boligkjøpere.

– Vi skal starte med å bygge en svær kai på 6000 kvadratmeter og så skal prosjektet bygges oppå denne kaien igjen. Det blir bygget en kai fra Oseana og inn mot den gamle moloen ca 35 meter ut fra muren som er bygget det siste året. Utenfor blokkene igjen blir det en ti meter bred promenade som allmenheten skal kunne bruke, sier Døsen.

På dekket som skal bygges kommer det fire blokker med 5 etasjer i hver hvor det totalt blir 84 leiligheter.

– Vi legger frem de to første blokkene for salg først og så kommer de to neste blokkene relativt raskt. Det kommer litt an på hvor raskt vi selger de første. Jeg tror vi vil være klar for salg på de to neste før 17. mai, sier Døsen.

Prisene på lelighetene vil variere fra 1,8 millioner kroner til 9 millioner kroner.

– Hovedvekten av lelighetene vil ligge på ca 4 millioner kroner, sier Tor Inge Døsen til RadiOs.no.