Snart er det sesongstart!

De fleste fotballbanene i Os har blitt frigjort for snø, men på Nore Neset henger de litt etter under en måned før sesongstart.


Alle banene i Os har blitt frigjort for snø flere ganger i løpet av vinteren, men på Nore Neset ligger de langt etter. Store deler av banen er fremdeles dekket av et godt lag med våt og tung snø. I stedet har de leid seg plass på banene til Søre Neset for trening.

– Jeg mener vi har bare ett lag ute på Søre Neset for tiden. De andre trener inne i hallen og på den delen av banen vår som er brøytet, sier leder i Nore Neset Idrettslag, Bjørn Fosen.

Har dere planer om å få fjernet resten av snøen fra banen?

– Vi leide inn en snøfres fra Søre Neset idrettslag tidligere i vinter og hadde fått tatt en god del av banen da gearkassen på maskinen røk. Vi hadde og en dugnad 3. mars hvor vi fikk tatt ca en tredjedel av banen. Nå er planen at vi skal bruke helgen som kommer på å få fjernet resten av snøen, sier  Fosen.

Avlyste fotballakademiet
For en uke siden skulle det vært fotballakademi på Nore Neset, men snø på banen gjorde at dette ble avlyst.

«Etter flere innspill fra dere foreldre er akademiet på Nore Neset avlyst denne uken grunnet fortsatt snø på banen. Det er mange som ikke ønsker at hallen skal benyttes og dette tar vi til etterretning. Utbyttet som spillerne får innendørs kan ikke sammenlignes med utendørs, og vi har stor forståelse for at dere ønsker å vente til banen igjen er grønn. Håper samtidig dere har forståelse for at vi har kjempet så godt vi har kunnet mot værgudene og gjort det beste ut av situasjonen» skriver Nore Neset idrettslag på sine nettsider.