– Kan gi 100 000

Etter at automatinntektene forsvant måtte Os Turn fotballgruppen finne nye inntektsmuligheter. Nå skal medlemmene selge 1000 bonuskort for å få mer penger i klubbkassen.

Fotballgruppen har inngått en samarbeidsavtale med Enjoy Bonusguiden Bergen. Samarbeidet innebærer at klubben skal selge 1000 Enjoy kort som er en fordelsguide som gir rabatter i butikker, fritidstilbud, tjenester og restauranter i Bergen by & omegn.

– Klarer vi å selge 1000 kort vil dette gi 100 000 kroner til klubben. Det fine med denne løsningen er at de som kjøper kortet ikke bare støtter klubben, men faktisk får noe tilbake i form av rabatter når de handler i butikkene som er med på dette, sier daglig leder Frank Hellevik i Os Turn fotballgruppen til RadiOs.no.

Alle medlemmer i Os Turn fotballgruppen skal selge 2 stk. guider. Vi vet av erfaring at det er noe mange foreldre må bidra til å selge, men guidene bør være enkle å selge til venner, familie og kollegaer. Guiden er spart inn ved 1-2 gangers bruk i butikker dere bruker til vanlig, skriver klubben i brevet som er gått ut til medlemmene.

Klubber på Askøy, Sotra og i Bergen har solgt samme type kort med stor suksess tidligere.

– Her i Os går det litt tregere, men jeg tror vi har solgt ca halvparten av kortene så langt. Jeg får en mer nøyaktig oversikt på dette i løpet av uken, sier Frank Hellevik til RadiOs.no.

Klarer klubben å selge alle de 1000 kortene gir dette 100 kroner per kort.

– Vi får mest per kort ved at alle de 1000 blir solgt og håper derfor å klare dette, sier Hellevik.

Kan det bli aktuelt å gjøre dette igejn til neste år?

– Hvis vi klarer å selge alle kortene, så får vi sikkert muligheten igjen. Hvis vi ikke klarer det, så kan det fort bli andre klubber som får jobben til neste år.