Frode Vidars rundet av med stil!

Fredag kveld rundet Frode Vidars av en kort men innholdsrik karriere for et nesten fullsatt Peppes og selvsagt med det herlige glimtet i øyet.

På Peppes fredag kveld var det nesten fullsatt og det var både liten og stor å se blant publikum som var med fra første strofe når Frode Vidars satte i gang.

Etter å ha kjørt et par av de gode gamle traverne som satt som de skulle, var det over på en ny låt som de ikke hadde fått øvd så mye på. Men etter et par runder med ”øving” foran publikum satt den som den skulle og til øredøvende jubel.

Joda, stemningen på Peppes ble veldig bra utover fredagskvelden, både når Frode Vidars underholdt med sitt backingband på mobilen til Frode og når Vegard Skorpen sammen med broren Olav både spilte og sang live.

Les og: Frode Vidars har vært en damemagnet

Innholdsrik karriere
Kvelden på Peppes skulle både være Frode Vidars som sang julen inn og deres avslutningskonsert. Etter halvannet år er det altså over for Frode Vidars som har fått med seg mye på kort tid. Konserter på Peppes, i Fjellheim, på Amfi Os og på diverse hagefester har det blitt.

Singel, album, såper, snop og juleavis, er eksempel på andre sprell som er kommet ut i forbindelse med Frode Vidars.

Den ene låten og teksten etter den andre har blitt til ut fra Vegard Skorpen sitt hode, for så ha blitt fremført med pur glede av Frode Vidars.

– Det har vært fantastisk gøy å følge de og få lage låter til de. Jeg har hatt det utrolig gøy sammen med Frode Vidars, sier Vegard Skorpen til RadiOs.no.

Over?
Men tror vi nå på at det er over for Frode Vidars?

Ryktet sier at de kan komme til å dukke opp på scenen når ORBO and The Longshots har konsert i Fjellheim 19. desember.

RadiOs.no tror dessuten at når våren kommer og solen begynner å varme, så vil også Frode og Vidar våkne fra dvalen og kjenne lysten komme til å få stå på en scene og spre glede for sitt publikum igjen.

Uansett, takk for den gode underholdningen!