– Frode Vidars har vært en damemagnet

Det har vært stille fra de lokale danseband heltene Frode Vidars i lengre tid, men til helgen skal de synge julen inn før de runder av karrieren.

Like sikkert som at julen nærmer seg, er det også atFrode Vidarsinviterer til den tradisjonsrike julekonserten med venner på Peppes.
Ja, for tradisjon er det vel når de gjentar suksessen fra i fjor?

– Nå må vi begynne å grave dypt i eskene for nå skal juledrakten frem og vi begynner å få det litt travelt, sier Frode til RadiOs.no.

Travelt?

– Vi har jo en fantastisk konsert på gang på fredag hvor Frode Vidars synger julen inn med venner her på Peppes. Vi er litt usikker på hvem vennene er som vanlig, men det skal bli en heidundrendes avskjedskonsert fra Frode Vidars sin side, sier Vidar.

Var det slik at vi hørte avskjedskonsert?

– En av grunnene til at vi startet Frode Vidars var at Frode skulle få seg dame. Nå har han klart det, så da er det på tide å legge opp egentlig, sier Vidar.

HØR HELE INTERVJUET MED FRODE VIDARS HER!

Var Frode Vidars rett og slett en stor damemagnet?

– Det har vært så mye pågang at nå må jeg rett og slett bare trappe litt ned for å ta hånd om den nye tilværelsen, sier Frode.

Hva kan dere så tilby fans som har planer om å ta turen på Peppes fredagen?

– Vi kan ikke gi for mye på forhånd. Vi lover at det blir en tradisjonsrik Frode Vidars med venner fest. Det blir oss og litt kos og venner og så skal jeg prøve meg på en Timmy gresshoppe som vanlig. I fjor var det med piano som komp. I år ser det ut til å bli gitar og det kan bli spennende, sier Vidar.

Går alt etter planen, så blir det kanskje premiere på en ny låt også på jule- og avskjedskonserten til helgen.

– Om det ikke blir en hel sang, så skal vi om ikke annet kunne klare en liten smakebit, sier Vidar.

Konserten på Peppes starter førstkommende fredag klokken 20.