Frode Sirevåg åpner galleri

For to år siden begynte han å male og fant til sin egen overraskelse ut at han hadde talent. Nå har han fått seg atelier og snart åpner han eget galleri.

Frode Sirevåg begynte å male for ca to år siden og var faktisk litt overrasket over at han hadde talent.

– Jeg skulle jo bare prøve og det fungerte. Og nå to år etterpå sitter jeg her og skal åpne atelier og galleri og det er jo litt spennende, sier Frode Sirevåg til RadiOs.no.

Les og: Jeg satser hundre prosent på kunsten

Åpner galleri
I sommer satt Frode Sirevåg i visningssenteret og jobbet med kunsten. I høst har han jaktet på et sted å jobbe i fremtiden og nå har han fått sitt eget atelier i 3. etasje i Buggegården i Os sentrum hvor han har flere planer for fremtiden.

– Nå har jeg en ganske klar plan for lokalene her oppe i Buggegården. Dette blir arbeidsplassen min, men jeg har og planer om å åpne et galleri hvor jeg vil ha åpent hver tirsdag. Jeg tenker og å ha kulturkvelder her den første tirsdagen i måneden med arrangementer som opplesning og intimkonserter, sier Frode Sirevåg.

HØR HELE INTERVJUET MED FRODE HER!

Mange utstillinger
I høst har han vært travelt opptatt med flere utstillinger, men synes ikke det blir for mye.

– Nei, det blir ikke for mange utstillinger selv om det blir travelt. Jeg var på en utstilling i Fjell kommune for noen uker siden og stiller for tiden ut i Bekkjarvik og i galleri Solbakken sammen med Arne Mæland, Vidar Bratlund Mæland og Bjørn Johannes Meidel Hansen, sier Sirevåg til RadiOs.no.

Les og: Fire lokale kunstnere stiller ut!

Inspires av den nye utsikten
Under sommerens arbeid i visningssenteret satt han og så utover Bjørnefjorden når han jobbet og ble inspirert av blåfargene i fra sjøen og himmelen. Nå ser han mot Oselven og det første bildet han har malt er av et gammelt naust ved elven.

– Det vil ikke overraske meg at det blir mer i den sjangeren i forhold til at det nå er elven og området på andre siden som er utsikten. Jeg blir preget av det jeg ser rundt meg, så det blir spennende å se fremover. Jeg var veldig fornøyd med bildet av naustet som jeg har laget og som nå henger på utstilling i galleri Solbakken, sier Frode Sirevåg til RadiOs.no.