Ble han noen gang tatt?

En morgen i oktober stakk en mann fra politiet i Sørstrøno via sjøen, skogen og så i en stjålet båt til Lepsøy etter et tyveriraid i Samnanger. Fikk politiet noen gang tak i han?

Det hele startet rundt midnatt natt til til mandag 19. oktober da politiet skulle pågripe mannen i Samnanger etter at det kom melding om at han var i ferd med å gjennomføre tyveri av en båt i Rolfsvågen.

Da politiet kom frem valgte mannen å bruke bilen han satt i til å kjøre på politibilen og brøyte seg forbi.

Han klarte å stikke av fra politiet i Samnanger, men dukket opp igjen i Os.

Politiet i Os la seg etter mannen i bilen som kjørte mot Sørstrøno hvor det var stopp for bilkjøringen. Mannen kastet seg ut av bilen og forsvant ned mellom noen naust og ut i sjøen før han forsvant inn i skogen. Litt senere viste det seg at han hade klart å komme seg til Lepsøy i en stjålet båt og der stoppet alle spor.

– Mannen i 20-årene som er fra en annen kommune enn Os ble pågrepet noen dager senere og ble etter avhør satt i 4. ukers varetekt. Han er mistenkt for å stå bak en rekke forhold som har med vinningskriminalitet å gjøre. Jeg mener at han sitter i varetekt fremdeles, sier politioverbetjent Terje Sperrevik til RadiOs.no.