«Desembergata 24» i Fjellheim

”Desembergata 24” ble en stor suksess da den ble vist i Fjellheim i 2006. I desember settes juleforestillingen opp igjen.

Nå har instruktør Linda Andersen fått med seg nye barn og unge som gleder seg veldig til å vise forestillingen 6 og 13. desember.

«Desembergata 24» er en herlig juleforestilling hvor handlingen spinner rundt Musevisa av Alf Prøysen.

I hele høst har barn og unge i alderen 10-13 år øvd to ganger i uken.

– Det har vært en krevende tid da det er første gangen for de fleste at de spiller teater. Men nå er vi i havn og det er en fantastisk utvikling hos disse «skuespillerne”, sier Linda Andersen som er instruktør for gjengen.

– Vi gleder oss til å få vise forestillingen for osingene, sier hun.

”Desembergata 24” skal vises for barnehager i Os med fire forestillinger som allerede er fullsattt, men det blir og åpne forestillinger for osingene søndagene 6 og 13 desember.

I stykket treffer du Johannes som bestemmer seg for å hjelpe småmusene med julesestria. Dette trenger han og hjelp til fra fru Halvorsen, og ikke minst nissen Pim som faktisk kan trylle. En skummel katt er også på plass og gjør dette ganske spennende. Det vil også bli et flott samspill med publikum og Johannes.

– Jeg ønsker foreldre, besteforeldre tanter og onkler velkommen til å ta med barn, barnebarn og tantebarn og komme til Fjellheim for å få den skikkelige julestemningen. Øv litt på musevisa på forhånd, så kan dere være med å synge så hele taket letter i Fjellheim, sier Linda Andersen.

Forestillingsdager i Fjellheim:
Søn 6/12 kl 15 (premiere)
Søn 6/12 kl 18

Søn 13/12 kl 15
søn 13/12 kl 18

pris:
voksne kr 100
barn    kr 60
Bestilles på tlf 932 08 212 (Linda)
Det kan og kjøpes billetter på stand i Amfi Os 5. desember.