– Var livredd og skrekkslagen

En livredd person på Søfteland tok kontakt med politiet mandag kveld med melding om at noen var i ferd med å bryte seg inn ved å slå inn en dør med hammer.

– Vi fikk melding klokken 17.40 fra en person som sa han var livredd. Han hakket tenner og var skrekkslagen. Han fortalte at noen utenfor var i ferd med å bryte seg inn en dør med hammer, sier operasjonsleder Oddvar Nordfonn til RadiOs.no.

– Vi sendte ut hundepatruljen fra Bergen via Nesttun og hadde samtidig kontakt med mannen Hans første melding var at han holdt til i en leilighet i Arna, men etter å ha blitt roet litt ned forandret han adressen til en kjellerleilighet ved Vindalsvatnet på Søfteland.

Klokken 18.11 kom hundepatruljen frem til stedet og da var det kaotisk der..

– Det viser seg at ingen skal ha slått inn døren, men at en person skal ha kommet inn i kjellerleiligheten og slått til vedkommende som var på besøk der. Han skal ha hatt en hammer i hånden, men denne er ikke blitt brukt, sier Nordfonn.

Hundepatruljen avsluttet arbeidet på stedet klokken 18.35.

– Patruljen fra Fana melder at saken ble ordnet på stedet og at den er endret fra å gjelde innbrudd til å gjelde ordensforstyrrelser, sier Nordfonn.