Jul på gang!

Allerede i slutten på september dukket kakemennene opp i butikken her i Os. Nå er de første julelysene tent og juletresalget i gang, og til uken blir det juleåpninger. SE HVA SOM SKJER!

I slutten av september dukket de første kakemennen opp hos Fisketorget på Os. Vel tidlig vil noen si, men i følge de som driver var det andre som var enda tidligere.

Nå nærmere vi oss uansett for alvor jul, og Os Hagesenter på Gudridflaten pleier å være blant de første som pynter til jul. Nå er de velkjente lysene som markerer bygget på plass og også inne i butikken er det for alvor julen som gjelder. Også juletresalget er i gang på hagesenteret.

Juleåpninger til uken
Tirsdag er det bare en måned igjen til julaften og i slutten av uken er det klart for juleåpning både på senteret og i Os sentrum.

Amfi Os starter på torsdag ettermiddag med tenning av julelysene klokken 18 med nissebesøk og nattåpne butikker. Det blir ellers motevisning og en minikonsert med Marita Hjelle og Heine Salbu på scenen.

I Os sentrum blir det juleåpning på fredag med langåpent i butikkene til klokken 22. Det blir ellers juleutstilling i visningsenteret hvor det og går fakkeltog fra klokken 18.30. Klokken 19 blir det tenning av julegranen på torget og nissebesøk.

Enten du vil eller ikke. Nå kan vi definitivt si at det nærmer seg jul igjen.