Gullrute-vinner til Os

Oddgeir Bruaset er mannen som har klart å samle flere generasjoner foran TV-skjermen for å følge hans programmer rundt i de merkeligste avkroker i Norge, men han er også en dyktig kåsør og foredragsholder.

Nå har Os Turlag klart å få mannen til å stoppe opp i litt mer sentrale Os og Symrasalen i Nore Neset aktivitetshus hvor han skal holde foredrag på høstmøtet mandag 23. november klokken 19.

I den forbindelse ønsker Os turlag osingene velkommen til et spennende foredrag i Symrasalen.

Betaling ved inngang: Kr. 50,- for medlem og Kr. 100,- for ikke medlem. Det er og mulig å bestille billetter på forhånd ved å sende en e-post til gunhat@online.no

Åpent for alle.

Om Oddgeir Bruaset
Han er fødd i Måndalen i Romsdal i 1944, er utdanna lærer, og utenom å ha gått lærarskulen i Volda har han studert norsk og historie ved Universitetet i Bergen.

Etter at Bruaset  i 1971 vart tilsett i NRK, har han for det meste arbeidd som TV-journalist, og han har laga ei rad dukumentar- og opplevingsprogramsom har vekt oppsikt. Mest kjend er den populære serien «Der ingen skulle truat nokon kunne bu». I tillegg har Bruaset  skrive eit tjuetal  bøker,  særleg av kulturhistorisk karakter, og nokre av dei har vore bestseljarar.

Bruaset er også ein etterspurd  kåsør  og foredragshaldar. For arbeidet sitt har han teke imot fleire prisar, som Sunnmørsprisen(1991), Kringkastingsprisen (1994), Fylkeskulturprisen i Møre og Romsdal(1999), Alf Helleviks mediemålpris(2003), Medierosen (2007), Ålesund byskunstnerpris (2007), Gullruten for beste livsstilprogram (2008) og Gullruten Folkets pris (2009)