– En fantastisk festival

Lørdagskvelden var det full kok for siste gang på Gjerstad denne sommeren. Et av høydepunktene var Leningrad Cowboys. SE BILLEDSERIE FRA LØRDAGEN PÅ TYSNESFEST!

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs.com)

Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Fem dager til endes har det blitt servert Tysnesfest til folket, takket være en enorm frivillig innsats.

– Dette er en fantastisk festival hvor det skjer veldig mye for alle, sier Sven Hermansen som sammen med Ellen Merete Lyssand har vært NyttiOs sine utsendte.

Lørdag gikk det i ett på dagtid, med arrangementer både på og ved sjøen. Men den store folkefesten foregår på kveldstid på Gjerstad.

Lørdagskvelden sto blant annet Vidar Johnsen, Morten Harket, Timbuktu, Gabrielle og Leningrad Cowboys på scenen.

– Morten Harket virket lite inspirert på scenen og traff ikke helt med sangen heller. Gabrielle er flink og laget god kok og fikk publikum med seg, sier Hermansen.

Men det var Leningrad Cowboys som var høydaren for Sven lørdagskvelden.

– Det var litt merkelig, for når Gabrielle var ferdig begynte mange å trekke litt vekk fra scenen. Men når de hørte Leningrad Cowboys kjøre på, kom det flere og flere tilbake. På slutten av deres opptreden kokte det på Gjerstad. De laget et skikkelig show, sier han.

NyttiOs sine utsendte på festivalen. Ellen Merete Lyssand og Sven Hermansen. Takk for hjelpen!
NyttiOs sine utsendte på festivalen. Ellen Merete Lyssand og Sven Hermansen. Takk for innsatsen!

Hvis du skal oppsummere festivalen, hva har vært mest digg?

– Uten tvil konserten med Oslo Ess på Tysnessåta. Det var en helt fantastisk opplevelse. Men jeg vil også trekke frem Status Quo og Leningrad Cowboys, og ikke minst det fantastiske folkelivet og været, sier Sven Hermansen.

Totalt har ca 500 båter lagt i havnen og over 20 000 har besøkt festivalen.

– Festivalen har vært en kjempesuksess. Takk for i år, skriver Tysnesfest på sine nettsider.

Osfest neste
Når det nå er slutt på Tysnesfest, skal en del av tingene som har vært brukt der, flyttes over til Os. Der skal det brukes på Osfest som går av stabelen 1 og 2. august.

– Vi får håpe de er like heldig med været som Tysnesfest har vært. Det blir spennende å se hvilken respons de får på programmet sitt. De har litt å strekke eg etter hvis de skal få til det Tysnesfest klarer, men jeg ønsker de lykke til, sier Sven Hermansen.

Alle foto: Ellen Merete Lyssand og Sven Hermansen.

2 tanker om “– En fantastisk festival”

Det er stengt for kommentarer.